nedeľa 17. septembra 2017

Dokáže sa redaktor Slavomír Flimmel ospravedlniť za klamstvo Kotlebovcom?

Nie je tomu tak dávno, čo Slavomír Flimmel, pôsobiaci ako  redaktor Púchovských novín uverejnil o mne v našich mestských novinách viaceré manipulatívne informácie, s evidentným cieľom, aby ma politicky zdiskreditoval. Čo je ale horšie, zrejme v súvislosti s blížiacimi voľbami do VÚC tento známy slniečkár, sionista a milovník imperializmu NATO, ktorý je platený z mestských peňazí opätovne písal svoje bludy s cieľom poškodiť Mariana Kotlebu a stranu ĽSNS.
Z tohto dôvodu som mu dnešným dňom zaslal ako dočasne poverený okresný predseda ĽSNS pre okres Púchov a kandidát strany do VÚC oficiálnu žiadosť o opravu a ospravedlnenie. 

Myslíte si, že si pán redaktor Flimmel dokáže priznať chybu a verejne ospravedlniť?

Text žiadosti o opravu a ospravedlnenie :
Dobrý deň, vo vydaní Púchovských novín č. 29 z 29.8.2017, ale aj na vašej internetovej stránke www.puchovskenoviny.sk a facebooku bola uverejnená nasledujúca nepravdivá informácia : "Navyše súčasná vládna koalícia SMER-SD, SNS a MOST-HÍD spolu s ĽSNS zmenili zákon a druhé voľby župana zrušili.“, ktorú možno právom považovať za evidentné klamstvo o politickej strane Kotleba- Ľudová strana Naše Slovensko (ďalej len ĽSNS).
Uvedené klamstvo vyšlo v 8-tisícovom tlačenom náklade, pričom bolo distribuované zdarma za mestské peniaze priamo do schránok obyvateľov mesta Púchov, takže môže v súvislosti s blížiacim voľbami do VÚC, bezdôvodne poškodiť našu politickú stranu ĽSNS v očiach voličov, sympatizantov ale aj potenciálnych podporovateľov.
Z tohto dôvodu vás ako Kandidát ĽSNS za poslanca VÚC pre okres Púchov a dočasne poverený okresný predseda žiadam o uverejnenie opravy, spoločne s ospravedlnením všetkým členom, sympatizantom, podporovateľom a voličom strany ĽSNS.
Uvítal by som, aby oprava s oficiálnym ospravedlnením redakcie Púchovských listov, spoločne s fotografiou Mariana Kotlebu boli v dostatočnej veľkosti a viditeľnosti uverejnené už v najbližšom vydaní Púchovských novín na rovnakej strane, taktiež, aby boli zverejnené na stránke https://www.puchovskenoviny.sk a facebooku v rovnaký deň a čas, ako pôvodný nepravdivý údaj.
Ako vzor ospravedlnenia Vám zasielam ospravedlnenie Marianovi Kotlebovi, ktoré bolo uverejnené na internetovom portáli aktuality.sk - https://www.aktuality.sk/clanok/259888/ospravedlnenie 
Prosím čo najskoršiu  odpoveď, respektíve stanovisko, ktoré mi zašlite v elektronickej podobe na môj oficiálny stranícky email: okresPU@NaseSlovensko.NET
S pozdravom okresný predseda ĽSNS pre Púchov a kandidát na poslanca VUC
Mgr. Marián Mišún
Kontaktné údaje žiadateľa:

Marián Mišún, ul. Moravská 1635/23, 02 001 Púchov, tel. 0918 547 848 

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt misun flimel


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára