sobota 21. januára 2017

Kotlebu považujem za schopného politika, hovorí najvplyvnejší nacionalistický bloger Kopáč (rozhovor)

Lukáš Kopáč (31) sa roky pohybuje na národnej scéne ako organizátor najväčších protestných akcii proti súčasným spoločenským pomerom. Patril k hlavným organizátorom najmasovejšej protestnej akcie národných síl novodobého Slovenska “STOP islamizácii Európy“, ktorej sa zúčastnilo približne 10 000 ľudí. Popritom úspešne prevádzkuje informačný blog Alternatívna cesta, ktorého aktuálna návštevnosť presiahla 1 000 000 čitateľov. 

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt lukas kopac proti islamizacii protest

Prečo si sa rozhodol písať blogy?

Dnešná spoločnosť zažíva informačnú vojnu. Každému je jasné, že tzv. hlavný mediálny prúd disponuje prakticky neobmedzeným priestorom a financiami, čo patrične využíva v prospech svojich neeurópskych majiteľov. Ako národný aktivista som sa preto chcel pokúsiť šíriť pravdivé informácie. Mainstream vám ponúka to, čo istí ľudia chcú, aby ste si mysleli. Informácie sú často skreslené, účelovo zmanipulované alebo zamlčiavané.

Čim sa tvoj blog odlišuje od klasických, štandardných blogov napr. užívateľov na SME.sk alebo Pravde?

Blog A-SPRAVODAJSTVO neslúži na šírenie mojich názorov. Zámerom je šíriť pravdivé a neskreslené informácie o ktorých štandardné média mlčia alebo zavádzajú. V minulosti som sa podobné blogy snažil založiť na SME a Pravde, lenže neeurópskym demokratom to zrejme veľmi prekážalo a niekoľko krát mi boli blogy zrušené. Podobne pochodili aj iní ľudia, ktorí sa snažili šíriť informácie, ktoré zrejme niekomu nevyhovovali. V podstate sa netreba ničomu čudovať. Vieme, komu SME a Pravda slúži a kto ich vlastní. Momentálne je náš blog vytvorený pomocou google a od jeho vzniku sme nezaznamenali žiadne náznaky cenzúry a podobne.

Aktuálne si presiahol čítanosť 1000 000. V čom myslíš, že spočíva tvoj úspech?

Snažil som sa od začiatku robiť to, čo tzv. štandardné média nerobia. Pokúšam sa ľuďom prinášať niečo iné, odlišné, ale hlavne pri tom nezavádzať a neklamať.

Koľko ľudí ti pomáha?

Za dobu existencie A-SPRAVODAJSTVA sa prispievatelia obmieňali. Momentálne sme 4 aktívni prispievatelia. Občas sa na nás obracajú aj ľudia s podnetmi, čo taktiež považujem za pomoc. Touto cestou zároveň vyzývam všetkých lojálnych občanov SR k spolupráci. Radi privítame vaše názory a postrehy, taktiež nevylučujeme možnosť trvalej spolupráce. 

Odkiaľ najčastejšie čerpáte so svojimi ľuďmi podnety?

Ako som už naznačil, snažím sa používať proti našim neprajníkom ich vlastné zbrane. Informácie čerpám často z Facebooku, ktorý je veľmi dobrý sluha, ale zlý pán. O tom, že Facebook je aktuálne jeden z najlepších a najefektívnejších prostriedkov proti systému svedčí aj snaha svetových elít o výrazné obmedzenie slobody prejavu na tejto sieti.

Prečo tak často píšeš o Marianovi Kotlebovi?

Na začiatku rozhovoru som to už spomenul. Zámerom je šíriť pravdivé a neskreslené informácie o ktorých štandardné média mlčia alebo zavádzajú. V prípade M. Kotlebu toto platí niekoľkonásobne. Štandardné plátky ako topky, sme, pravda a podobne nikdy nenapísali o Kotlebovi a ĽSNS nič pozitívne, čo sa však o „štandardných“ politikoch a stranách povedať nedá. Kotlebu považujem za schopného politika a preto si myslím, že nielenže to je nespravodlivé, ale že niektorí takzvaní novinári prerazili totálne dno ich povolania a za peniaze sú ochotní predať nielen svoju novinársku, ale aj vlastnú česť. Čo sa týka samotnej strany Kotleba - ĽSNS, považujem ju za momentálne jedinú alternatívu. Strach novinárov, odborníkov a rôznych „expertov“ z bratislavských kaviarní a klubov pravdivo informovať o „Kotlebovcoch“ svedčí o tom, že niekto zrejme nemá kľudný spánok. Pritom si neuvedomujú, že toto je len začiatok. Pokiaľ národne cítiaci ľudia budú ťahať za jeden povraz, stále je tu nádej na zmenu systému.

Akú máš priemernú čítanosť svojich článkov, prípadne aká bola najvyššia?

Čítanosť je individuálna. V priemere sa pohybuje okolo 8000 videní na článok. Niektoré články majú videní viac, iné menej. Maximálny počet videní presiahol podľa mojich vedomosti číslo 100 000. Musím však pripomenúť, že tieto počty sa nám darí dosahovať bez akejkoľvek platenej reklamy. To, že je náš blog úspešný je najmä zásluhou ľudí, ktorí naše príspevky zdieľajú, čím nám pomaháju šíriť informácie.

Aké sú tvoje plány do budúcna?

Plány do budúcna samozrejme mám. Okrem toho, že sa chystám politicky sa angažovať, pracujem spolu s priateľmi na projekte, ktorý by mal byť obdobou tlačovej agentúry SITA a TASR, ktoré sú podľa nás využívané na šírenie lží a poloprávd, ktoré vyhovujú hŕstke vyvoleným

Organizoval si rôzne masové protestné akcie ako napr. Občiansky odpor, protest proti islamizácii Európy, alebo proti NATO. Čo považuješ v rámci svojich aktivít za najväčší úspech?

Doposiaľ za najväčší úspech jednoznačne považujem prvý protest proti islamizácii, ktorý podporilo 10 000 ľudí a na pódiu sa stretli zástupcovia azda všetkých národných a protisystémových hnutí a strán. Samozrejme, nebolo to iba mojou zásluhou. Zišiel sa tam skvelý organizačný tým, s ktorého členmi spolupracujem dodnes. Všetko je to o ľuďoch a protest proti islamizácii bol v prvom rade kolektívny úspech, na ktorý som patrične hrdý.

Čo by si chcel ešte na záver odkázať ľuďom, ktorí čítajú tento rozhovor?

Veľmi často počuť o legende o Svätoplukových prútoch. Realita je miestami však na kilometre vzdialená. Jediné, čo by som chcel čitateľom odkázať, aby hľadali to, čo nás spája a nie to, čo nás rozdeľuje. Silný a zjednotený národ je schopný zvládnuť akúkoľvek prekážku. Pokiaľ budeme nejednotní, zmetie nás z našej zeme vlna imigrácie, korupcie, EU a jej internacionálnej politiky, v ktorej slobodné národy strácajú vlastnú identitu. V rozhovoroch som to spomenul často, ale spomeniem to ešte raz – už nie je čas na žabomyšie vojny. Treba konať!


2 komentáre:

  1. Ponúkajú bez protokolu do 24 hodín.
    Dobrý deň, obyvateľstvo taliansku a inde, to má svoju pozornosť, moji bratia a sestry v taliansku, príležitosť, aby mohli obsahovať úsmev, aj keď to všetko pokazí. Na kreditnej hľadanie naliehavé, aby sa baviť dieťaťa alebo výťah nový rok, kontaktujte, prosím, Pán CLAUDIO TRANI, na pôžičku 500 do 50 000 eur za 24 hodín pri 2%, Pre akékoľvek rady, obráťte sa prosím na e-mailovú adresu: clauduio.trani27@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť