utorok 19. januára 2016

Exkluzívny rozhovor s rockovým spevákom Rastislavom Rogelom, kandidátom na poslanca do NR SR

Narodil sa v roku 1969, je žijúcou legendou slovenského ponovembrového národného hnutia. Herec, líder a spevák skupiny Krátky proces Rastislav Rogel v súčasnosti pôsobí ako manažér reštaurácií. V marcových parlamentných voľbách kandiduje pod číslom 44 za stranu Kotleba-ĽSNS. Za najväčšie problémy Slovenska považuje stratu nezávislosti a suverenity v područí Európskej únie, korupciu, rozkrádanie a ožobračovanie širokých vrstiev národa, kde malá skupina zbohatlíkov a ich prisluhovačov, politických, právnych i finančných parazituje na krajine, hospodárstve a národe.

S ohľadom na mediálne klamstvá a klebety, ktoré o Rastislavovi Rogelovi zväčša šíria nepriatelia slovenského národa, som ho požiadal o krátky rozhovor v ktorom otvorene a bez servítky prezentuje svoje názory. V prípade  volebného úspechu a zisku politickej pozície chce Slovákom dokázať, že existuje aj iná politická morálka. Spoločne s politickými riešeniami aktuálnych spoločenských problémov je pripravený vzdať sa časti svojho poslaneckého platu v prospech charitatívnych a národných projektov.



1. Ktoré udalosti, prípadne, akí ľudia formovali tvoje súčasné politické názory?

Formovali ma skúsenosti a zážitky mojich rodičov a starých rodičov, ktorí mi ponúkli reálny pohľad na dianie dnes i v minulosti bez ohľadu na propagandu v školskom vzdelávacom systéme, v médiách a v spoločnosti. Zistil som, že rôzne udalosti sa vyvíjali inak a mali svoje pozadie, o ktorom sa verejne nehovorí alebo sa skresľuje. Zaujala ma predovšetkým slovenská história, naše emancipačné úsilie v rámci celoeurópskeho i svetového vývoja. Rodina, priatelia a nezapredaní historici i novinári, ktorí sú skutočne výnimkami, mi pomáhali utvárať si vlastný názorový obzor.

2. Ako si sa dostal na kandidátku ĽSNS?

Na kandidátku ĽSNS som dostal ponuku od vedenia strany, vzhľadom na moje postoje a nekompromisné prezentovanie vlastných názorov a samozrejme názorovú spriaznenosť s programom strany.

3. Uvažoval si niekedy v minulosti nad vstupom do politiky?

Politika ma odpudzovala svojou „špinavosťou“ a úbohosťou ľudí, ktorí sa v nej predvádzali, klamali a rozkrádali a umožňovali tunelovať krajinu. No keď necháme priestor politickým prostitútkam a špekulantom, tak sa nikdy nevymaníme zo spoločenského marazmu a úpadku.

4. Slovenskí nacionalisti ťa poznajú najmä ako rockového speváka. Ako sa ti dnes  v hudbe darí?

Pripravujem s mojou hudobnou skupinou nové CD s textami, ktoré opätovne dvihnú žlč politicky korektným figúrkam na politickej, mimovládnej i kultúrno – hudobnej scéne.


Foto: Spevák Rastislav Rogel počas jedného zo svojich vystúpení
5. Ktorá slovenská osobnosť národných dejín ti najviac imponuje?

Každá osobnosť, ktorá bola schopná obetovať všetko pre dôstojnú existenciu a budúcnosť spoločenstva, komunity a národa od kniežaťa Pribinu cez Ľudovíta Štúra až po Štefana Moyzesa a Andreja Hlinku.

6. Čo považuješ za najväčšie problémy dnešného Slovenska?

Najväčším problémom je strata nezávislosti a suverenity v područí Európskej únie, korupcia, rozkrádanie a ožobračovanie širokých vrstiev národa, kde malá skupina zbohatlíkov a ich prisluhovačov, politických, právnych i finančných parazituje na krajine, hospodárstve a národe ako prepojenom celku. Nápravu vidím v jednoduchej výzve – vyčistiť Augiášovou chliev, odstaviť od koryta pijavice, ale nenahradiť ich novými s inou straníckou príslušnosťou a finančným krytím, ale rovnými a neskorumpovanými ľuďmi, ktorí, verím ,že sú medzi nami, nemajú priestor pre mafiánske praktiky pochybných demokratov bažiacich po nerušenej idylke obohacovania sa.

7. Celou Európou aktuálne rezonuje problematika imigrantov. Nemáš zo súčasného vývoja obavy?

Imigrantská kríza je najvážnejšia výzva pre celoeurópsku budúcnosť a vôbec existenciu, pretože ak neurobíme okamžité opatrenia, podpíšeme sa na našom vlastnom bytí a nebytí s katastrofálnymi následkami. Vstúpime do histórie ako zaniknutá civilizácia pod náporom nenávistných a agresívnych barbarov z iných kontinentov.

8. Ako vnímaš súčasné postavenie žien v Európe?

Postavenie ženy má spočívať na princípoch rovnoprávnosti a nie pochybných teórií o súťaživosti medzi rôznymi pohlaviami s uplatňovaním nadpráv, či pozitívnej diskriminácie s následkami likvidácie v súčasnosti zosmiešňovanej tradičnej rodiny. Muži a ženy sa navzájom dopĺňajú pri úlohách plnohodnotného rodičovstva a rozvíjanie potenciálu našich potomkov. Rozklad tradičných vzťahov a vzájomnej spolupatričnosti vedie len k degenerácii hodnôt a popretiu našich vlastných tradícií.

9. Mnohí ľudia ťa kvôli tvojim národným aktivitám považujú za extrémistu a radikála. Ak osa k tomu stavia tvoja najbližšia rodina?

Aj v rodine sú rôzni ľudia, ale od najbližších mám podporu, pretože vedia, že nálepku extrémistu a radikála schytá každý, kto nepapagájuje oficiálne frázy a povinné názory v záujme súčasného systému manipulácie, lži a diktátu.

10. Aktuálne štatistiky ukazujú, že veľká časť slovenských občanov sa odmieta zúčastniť parlamentných volieb, pretože je znechutená z doterajšieho politického vývoja. Politika je dnes často chápaná ako prostriedok rýchleho zbohatnutia. Prečo si myslíš, že by Slováci mali voliť práve teba?

Znechutenie voličov plne chápem, aj ja so donedávna rovnako uvažoval. No ako som už v jednej z predchádzajúcich odpovedí povedal – nenechávajme priestor politickým prostitútom. Ak je prvoradým cieľom pre politika zbohatnutie, tak nemá čo v parlamente hľadač a voliči by jemu a jeho strane mali vystaviť pri najbližšej príležitosti účet a poslať ho kade ľahšie. Už dlhé roky pôsobím na národnej scéne a otvorene hovorím, čo si myslím a na základe čoho. Nemenil som svoje názory, neprispôsoboval som sa momentálnej situácii, pretože by z toho mohli vyplynúť nejaké výhody. Práve z politickej pozície môžem dokázať, že existuje aj iná politická morálka a okrem politických aktivít pri riešení potrebných aktuálnych výziev sa navyše vzdám časti svojho platu v prospech charitatívnych a národných projektov.

11. Aký je tvoj postoj k tretej Ríši?

Otázky o Tretej ríši, či Slovenskom štáte sú bezpredmetné, pokiaľ ide o slovenský zákonodarný zbor a správu vecí verejných. Posúdenie histórie prenechajme fundovaným historikom, odhodlaných hovoriť aj nepríjemné pravdy bez ohľadu na momentálnu politickú moc a kohokoľvek mocenské záujmy. Históriu nemajú písať víťazi, ale objektívni a nadstranícki odborníci, tak aby sme čerpali z nej ponaučenie, predchádzali opakovaným historickým omylom a čerpali z nej inšpiráciu a odhodlanie realizovať všeobecne prospešné ciele.

12. Nedostal si sa ako známy predstaviteľ nacionalistickej hudobnej scény do konfliktov s nejakými ľavicovo orientovanými aktivistami?

Ohováranie, kampaň, trestné oznámenia, súdny proces – to všetko sprevádza moju osobu, pretože sa nekrčím, nepritakávam a nechcem byť poslušnou bábkou podľa obrazu manipulátorov politiky, kultúry a verejnej mienky. Konflikty a konfrontáciu veľmi radi vyvolávajú sily, ktoré sa radi označujú sa antifašistov, liberálov, či humanistov, pretože je to pre nich pohodlná živnosť, dobre financovaná a zákonom chránená, takže svoje sklony k násilnému riešeniu a pošľapávaniu práv iných ľudí môžu maskovať tzv. vznešenými frázami o boji proti nebezpečenstve fašizmu, rasizmu a xenofóbie. Pritom by radi vnútili všetkým len svoju predstavu o fungovaní sveta. Napriek ich atakom a špinavým kampaniam som nikdy z nich strach nemal a nebudem mať. Treba im čeliť a nevzdávať sa.


Foto: V pravo Rastislav Rogel pózuje v tričku Eighty Eight "Sport macht frei"

13. Vďaka za odpovede... Máš pre svojich fanúšikov, prípadne voličov nejaký špeciálny odkaz?


Môj odkaz znie – ak chcete zmeniť neznesiteľné pomery skorumpovaného, prehnitého a degenerovaného systému môžete rátať so mnou. Urobím pre to všetko, čo je v mojich silách a vašu dôveru nesklamem. Mandát, ktorá mi zveríte, ma bude zaväzovať, aby som presadzoval celonárodné a štátne záujmy Slovenskej republiky, bez osobného a politického kalkulovania. 





8 komentárov:

  1. Nepíše sa "rokový" ale "rockový".

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zdvihnite pravicu,hajlujte s nami,zvolajte sieg heil,vecer je vas - a ine spievanky tohto fasistu a jeho kompanie s nazvom Juden Mord. To nespomenies? Utok na klub Obluda? To uz sa tiez zabudlo? Alebo sem postni fotku s hakenkreuzom na torte z jeho oslavy narodenin.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rasťo je Pán a držím mu palce....!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ponúkajú bez protokolu do 24 hodín.
    Dobrý deň, obyvateľstvo taliansku a inde, to má svoju pozornosť, moji bratia a sestry v taliansku, príležitosť, aby mohli obsahovať úsmev, aj keď to všetko pokazí. Na kreditnej hľadanie naliehavé, aby sa baviť dieťaťa alebo výťah nový rok, kontaktujte, prosím, Pán CLAUDIO TRANI, na pôžičku 500 do 50 000 eur za 24 hodín pri 2%, Pre akékoľvek rady, obráťte sa prosím na e-mailovú adresu: clauduio.trani27@gmail.com


    Ponúkajú bez protokolu do 24 hodín.
    Dobrý deň, obyvateľstvo taliansku a inde, to má svoju pozornosť, moji bratia a sestry v taliansku, príležitosť, aby mohli obsahovať úsmev, aj keď to všetko pokazí. Na kreditnej hľadanie naliehavé, aby sa baviť dieťaťa alebo výťah nový rok, kontaktujte, prosím, Pán CLAUDIO TRANI, na pôžičku 500 do 50 000 eur za 24 hodín pri 2%, Pre akékoľvek rady, obráťte sa prosím na e-mailovú adresu: clauduio.trani27@gmail.com


    Ponúkajú bez protokolu do 24 hodín.
    Dobrý deň, obyvateľstvo taliansku a inde, to má svoju pozornosť, moji bratia a sestry v taliansku, príležitosť, aby mohli obsahovať úsmev, aj keď to všetko pokazí. Na kreditnej hľadanie naliehavé, aby sa baviť dieťaťa alebo výťah nový rok, kontaktujte, prosím, Pán CLAUDIO TRANI, na pôžičku 500 do 50 000 eur za 24 hodín pri 2%, Pre akékoľvek rady, obráťte sa prosím na e-mailovú adresu: clauduio.trani27@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ďalší amatérsky historik, je mi zle -_-

    OdpovedaťOdstrániť